Iskustva drugih

Katarina Stijović
Deloitte Srbija

“Sjajna atmosfera i odlični predavači i definitivno najbolji i najbrži način da brzo naučite sve tajne Excel-a. Znanje stečeno na smartedu kursu Poslovnog Excela mi je pomoglo da bez problema savladam sve prepreke na poslu, a sigurna sam da će i vama :)”

Andreja Milovanović
PepsiCo – West Balkans

“Sveobuhvatan, a opet koncizan kurs. Radi se odmah na realnim primerima iz prakse kako bi se znanje što pre usvojilo. Topla preporuka za sve one koji nameravaju da stupe u radni odnos! Naravno, sve to ne bi izgledalo tako da nije sjajne i entuzijastične ekipe mladih ljudi, spremnih da podele svoje znanje.”

Milica Bogunović
Philip Morris International

“U danasnje vreme kada se znanje Excela jednostavno podrazumeva, kurs poput ovog  predstavlja savrsen nacin za brzo, efektivno i smisaono dolazenje do znanja. Ono sto meni najvise znaci jeste to sto svakodnevno primenjujem “trikove” naucene na kursu i time oslobadjam svoje vreme za preostali vazan posao.”

katarina

Katarina Lazić
Hemofarm A.D.

“Korišćenje Excel-a postalo je preduslov za obavljanje svakodnevnih aktivnosti u gotovo svim aspektima poslovanja. Velika je prednost uočiti to na vreme i adekvatno se pripremiti. Mislim da SmartEdu kurs obuhvata i više od onoga što vam je potrebno za uspešan i produktivan rad, a sjajan, profesionalan i pozitivan tim ljudi, koji su uvek na raspolaganju, svakako je pravi izbor i moja preporuka. :)”

Filip

Filip Paunović
JTI International

“U danasnjim finansijama i srodnim funkcijama u preduzeću rad bez Excel-a je prosto nezamisliv. Nažalost, u formalnim tokovima obrazovanja ne stičemo dovoljno dobro poznavanje istog. Te propuste formalnog obrazovanja proaktivni ispravljaju pohadjanjem kurseva i radionica kao što je ova koju organizuje SmartEdu. Lično meni, ova radionica je dala jako dobru osnovu koju sam kroz  praktično iskustvo u  finansijama nadogradio i proširio. Svakodnevno koristimo excel za čuvanje podataka, izradu proračuna i kalkulacija kao i grafika i tabela za prezentacije.”

Milos

Miloš Bucalo
Wiener Stadtische

“Јако квалитетан курс по повољној цени, мени је доста помогао да се запослим 🙂
Све препоруке :)”

Untitled-4

Katarina Ilić
PwC Srbija
“Prijatna atmosfera, kompetentni predavači, asistenti na raspolaganju da priskoče u pomoć i ponove šta god nije jasno. Kvalitetni materijali koji su mi mnogo značili kada sam se zaposlila u reviziji. Dosta korisnih detalja i prečica koje umnogome skraćuju vreme rada.”

Untitled-1

Nenad Stajić
Ernst & Young Srbija
“Smart Edu kurs poslovnog Excel-a mi je bio značajan sa dva aspekta. Prvi aspekt se odnosi na povezivanje teorije koja se izučava na fakultetu (izračunavanje poslovnih, finansijskih pokazatelja, planova, budžeta i slično) sa praktičnom izradom istih pokazatelja kroz Excel program. Drugi aspekt se odnosi na dobru osnovu koju mi je kurs pružio prilikom testiranja u BIG4 kompanijama. Ovaj kurs mi je dosta značio i tokom obavljanja prakse u kompaniji EY (gde se gotovo 90% posla obavlja u Excel-u).”