Online Poslovni Excel

Kurs osnove poslovnog Excela je tako koncipiran da Vam omogući da steknete sva potrebna znanja iz programa bez koga se ne može zamisliti rad u bilo kojoj kancelariji na bilo kojoj poziciji. Ovladajte najkorišćenijim programom na svetu! Investirajte u sebe na vreme!

Online Poslovni Excel se ne razlikuje mnogo od onoga koji realizujemo uživo. Pored toga što se kurs realizuje online putem Zoom platforme, druga najveća razlika je dinamici održavanja časova, jer se Online verzija kursa realizuje u nekoliko časova tokom dve ili tri nedelje, tačnije 6+1. U prvih 6 časova prolazimo zajedno kroz sve segmente kursa dok se na sedmom nalazimo kako bismo uradili jedan veliki recap i prosli kroz ceo kurs prisećajući se tako najbitnijih delova.

Tokom trajanja kursa, a nakon svakog završenog segmenta predavanja, dobijate materijale za vežbu kao i redovne domaće zadatke koje zajedno prolazimo na početku narednog časa. Takodje, na kraju uspešno realizovanog kursa, dobijate zvanični sertifikat sa jedinstvenim ID brojem.