O nama

 

Edukativni centar Smartedu je organizacija koja ima za cilj širenje praktičnog i primenljivog znanja iz svih Microsoft alata. Nastali smo 2010. godine u Beogradu, a danas smo organizacija koja broji preko 3.500 zadovoljnih polaznika naših kurseva, sa više od 30 kompanijskih referenci. Kurs poslovni Excel je svakako naš najtraženiji program, a odmah iza njega ide i kurs Vizuelizacija podataka u PowerPoint-u.

Ono što naše kurseve razlikuje od drugih je svakako pristup, odnosno način kako mi to radimo:

Mi vam nudimo kurseve koji se razlikuju. Kurseve kojima nije cilj da vam oduzmu dragoceno vreme i novac, a da vas pri tom ne nauče ničemu. Nudimo vam kurseve na kojima ćete naučiti sve ono što ćete rado koristiti na vašem budućem ili trenutnom radnom mestu, i to primenljivo u svim industrijama. Nudimo vam sveobuhvatne i kompaktne kurseve, koji su kreirani direktno na vaše potrebe, odnosno svaki je za sebe prilagođen odnosno customize-ovan.

Nakon zavrsenog kursa, svi polaznici dobijaju sertifikat sa bar kodom i jedinstvenim ID brojem na osnovu koga je moguće izvršiti uvid u isti u svakom trenutku.

Naša misija je da omogućimo najkvalitenije, realno i u svim industrijama primenjivo, poslovno znanje Microsoft alata i drugih veština, i da vas pripemimo za što brže napredovanja i sve poslovne izazove koji su pred vama.

Vidmo se,
Vaš Smartedu